1. Vermogen
  2. Neelie Kroes

Vermogen van Neelie Kroes

In dit artikel zullen we het hebben over Neelie Kroes. Wanneer Neelie Kroes geboren is en Neelie Kroes’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Neelie Kroes en hoe Neelie Kroes dit heeft verdiend.

Aarzel niet, maar lees verder om meer te weten te komen over Neelie Kroes.

Inhoudsopgave

Wie is Neelie Kroes?

Neelie Kroes werd geboren op 7/19/1941 in met een Nederlander. Verder kun je meer te weten komen over Neelie Kroes op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Neelie Kroes?

Neelie Kroes’s vermogen is niet bekend voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer 3 miljoen euro. Best wel een mooi bedrag voor Neelie Kroes.

Het vermogen van Neelie Kroes komt niet allen van Neelie Kroes’s beroep. Omdat Neelie Kroes verschillende werkzaamheden doet.

Bekijk ook deze celebrity’s:

Wat is het bedrag dat Neelie Kroes maandelijks ontvangt als salaris?

Neelie Kroes’s maandelijkse salaris is niet bekend, omdat Neelie Kroes niet alleen ex-politica van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Neelie Kroes’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer onbekend, dat is een mooi inkomen.

Vragen over het vermogen van Neelie Kroes

Het beroep van Neelie Kroes is beroep ex-politica. Daarnaast is Neelie Kroes bekend van politiek/bedrijfsleven.

Het vermogen van Neelie Kroes is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Neelie Kroes’s beroep als ex-politica.