1. Vermogen
  2. Willibrord Frequin

Vermogen van Willibrord Frequin

In dit artikel zullen we het hebben over Willibrord Frequin. Wanneer Willibrord Frequin geboren is en Willibrord Frequin’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Willibrord Frequin en hoe Willibrord Frequin dit heeft verdiend.

Aarzel niet, maar lees verder om meer te weten te komen over Willibrord Frequin.

Inhoudsopgave

Wie is Willibrord Frequin?

Willibrord Frequin werd geboren op 10/6/1941 in met een Nederlander. Verder kun je meer te weten komen over Willibrord Frequin op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Willibrord Frequin?

Willibrord Frequin’s vermogen is niet bekend voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer . Best wel een mooi bedrag voor Willibrord Frequin.

Het vermogen van Willibrord Frequin komt niet allen van Willibrord Frequin’s beroep. Omdat Willibrord Frequin verschillende werkzaamheden doet.

Bekijk ook deze celebrity’s:

Wat is het bedrag dat Willibrord Frequin maandelijks ontvangt als salaris?

Willibrord Frequin’s maandelijkse salaris is niet bekend, omdat Willibrord Frequin niet alleen Journalist / presentator van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Willibrord Frequin’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer -, dat is een mooi inkomen.

Vragen over het vermogen van Willibrord Frequin

Het beroep van Willibrord Frequin is beroep Journalist / presentator. Daarnaast is Willibrord Frequin bekend van Tv-wereld.

Het vermogen van Willibrord Frequin is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Willibrord Frequin’s beroep als Journalist / presentator.