1. Vermogen
  2. Wim Zegwaard

Vermogen van Wim Zegwaard

In dit artikel zullen we het hebben over Wim Zegwaard. Wanneer Wim Zegwaard geboren is en Wim Zegwaard’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Wim Zegwaard en hoe Wim Zegwaard dit heeft verdiend.

Aarzel niet, maar lees verder om meer te weten te komen over Wim Zegwaard.

Inhoudsopgave

Wie is Wim Zegwaard?

Wim Zegwaard werd geboren op 4/27/1905 in Rotterdam met een Nederlander. Verder kun je meer te weten komen over Wim Zegwaard op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Wim Zegwaard?

Wim Zegwaard’s vermogen is niet bekend voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer 350 miljoen euro. Best wel een mooi bedrag voor Wim Zegwaard.

Het vermogen van Wim Zegwaard komt niet allen van Wim Zegwaard’s beroep. Omdat Wim Zegwaard verschillende werkzaamheden doet.

Bekijk ook deze celebrity’s:

Wat is het bedrag dat Wim Zegwaard maandelijks ontvangt als salaris?

Wim Zegwaard’s maandelijkse salaris is niet bekend, omdat Wim Zegwaard niet alleen CEO Amvest van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Wim Zegwaard’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer onbekend, dat is een mooi inkomen.

Vragen over het vermogen van Wim Zegwaard

Het beroep van Wim Zegwaard is beroep CEO Amvest. Daarnaast is Wim Zegwaard bekend van vastgoed.

Het vermogen van Wim Zegwaard is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Wim Zegwaard’s beroep als CEO Amvest.